Saveni Vremea
HomeEvenimenteVezi unde și când are loc – Gala handbalului săvinean! Prezentarea sportivilor...

Vezi unde și când are loc – Gala handbalului săvinean! Prezentarea sportivilor continuă cu Maria Mirabela Cricleviț!

Duminică, 23 iulie 2023 va avea loc la Sala Sporturilor din Săveni.Gala Handbalului Săvinean, este un eveniment susținut de Primăria Orașului Săveni, reprezentată de domnul primar Relu Petru Tîrzioru, parte a proiectului ,,Sport și mișcare pentru toți” ce are ca scop promovarea beneficiilor și valorilor sportului săvinean în rândul tinerei generații.Așa cum spunea anterior doamna Gabriela Răducanu,antrenor CS Unirea Săveni și profesor la Școala Gimnazială nr.1, Săveni, mulți dintre handbaliștii care au început să joace handbal în echipa reprezentativă a Școlii nr.1 Săveni, au ajuns să joace la nivel înalt. În cele ce urmează, va încerca până la Gală să prezinte pe câțiva dintre aceștia.

Prezentarea sportivilor continuă cuMaria Mirabela Cricleviț ( Alexe).

Mirabela a început să practice handbalul din clasa I, venind împreună cu sora sa mai mare,Dumitrița Cricleviț, căpitanul echipei reprezentative a Școlii nr.1 Săveni, golgheter al echipei.

Mirabela, cu o motricitate deosebită, a făcut parte și din echipa de gimnastică a Școlii dar și din trupa de dans modern. Foarte ambițioasă și foarte serioasă. A obținut cu echipa de handbal fete gimnaziu de mai multe ori locul I la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar și cu rezultate frumoase și la etapele zonale.

După terminarea gimnaziului, Mirabela a plecat în timpul liceului la C.S.S.1 MAI PLOIEȘTI.

A jucat la mai multe cluburi din țară,la echipe de divizia A și Liga Națională,alături de jucătoare consacrate din handbalul românesc.

Echipe la care a jucat:

CSȘ 1 Mai Ploiești

Activ Ploiești

MUREȘ-Tg.Mureș

C.S.M.Reșița

DANUBIUS Galați

CSM Slobozia.

Mirabela a absolvit Facultatea de Educație Fizică, este căsătorită și are 2 copii.

Eveniment cu licență Asociația Culturală ARLECHIN, director executiv Flavius Damean.

Info line: www.saveni7days.ro / www.arlechinromania.ro

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare