Saveni Vremea
HomeUncategorizedRezultate notabile pentru mini handbaliștii și junioarele IV de la CS Unirea...

Rezultate notabile pentru mini handbaliștii și junioarele IV de la CS Unirea Săveni, la turneul de handbal “Sport Festival” de la Vicovu de Sus! Vezi locurile obținute la diferitele categorii ale competiției sportive!

Rezultate notabile pentru mini handbaliștii și junioarele IV de la CS Unirea Săveni (antrenor Gabriela Raducanu și coordonator sportiv Maria Scutariu), echipe care au participat în perioada 29-31 iulie, a.c, la turneul de handbal “Sport Festival” de la Vicovu de Sus, Suceava, acestea au obținut locurile 1.2 și 3 la diferite categorii ale competiției sportive.

,,Ce zi frumoasă au putut să-mi facă aceste fete fantastice! Acum o săptămână aveam ” Gala handbalului săvinean”, unde am reunit cei mai buni handbaliști din orașul Săveni.

Astăzi, după 20 ani, aceste fetițe minunate au arătat că handbalul din Săveni a reînviat și că în orașul nostru avem în continuare o oază de copii talentați și ambițioși.

Junioarele IV de la C.S.Unirea Săveni au participat astăzi la “Sport Festival” Vicovu de Sus.

A fost o competiție foarte frumoasă, cu echipe foarte bune. Fetele noaste s-au autodepășit și au jucat cu multă ambiție și multă dezinvoltură. Au fost echipe foarte bune, cu rezultate remarcabile la nivel național. Singura echipă care a reușit să le învingă a fost LPS Suceava, locul IV anul acesta la Turneul final din cadrul Campionatului național de junioare IV. Chiar dacă au numai 10 luni de când au început antrenamentele la handbal, junioarele noastre au jucat de la egal la egal cu acestea, experiența a făcut ca echipa din Suceava săștige la o diferență de 4 goluri.M-a impresionat faptul că fetele noastre s-au mobilizat apoi foarte bine și au câștigat toate meciurile.

A fost o competiție foarte frumoasă cu echipa gazdă pe care au reușit să o câștige jucătoarele noastre.

Astăzi, după ce ieri am luat locul III la minihandbal la aceeași competiție, fetele, care au jucat la 2 categorii de vârstă au obținut un loc 1 și un loc 2.

Ele au fost răsplătite de către organizatori, cărora le mulțumim pentru invitație și organizarea frumoasă, cu cupe,diplome și medalii.

Mulțumim domnului primar Relu Tîrzioru și domnului viceprimar Bogdan Catruc pentru sprijinul acordat pentru participarea la această competiție.

Felicitări tuturor jucătoarelor noastre,care strigă de fiecare dată cu mândrie,la fiecare meci,numele orașului nostru, Săveni!

Felicitări: Agnes,Nicoleta,Sofia,Mariana, Andra,Iustina, Daiana, Alessia T, Adelina, Alessia Z,Ecaterina, Rebeka, Maria, Raisa, Carina,Deea,Raluca,Adelina, Sara,Sunita,Adriana, Adelina H” a declarat doamna Gabriela Răducanu, antrenor secția handbal – C.S Unirea Săveni

Avem copii minunați! Viitorul sună bine!

Info line: www.saveni7days.ro

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare