test
Saveni Vremea
HomeEvenimenteMesaj de „Bun venit!” al anotimpului de primăvară, din partea Primăriei orașului...

Mesaj de „Bun venit!” al anotimpului de primăvară, din partea Primăriei orașului Săveni, reprezentată de domnul primar Relu Petru Tîrzioru!

Dragi locuitori și prieteni ai orașului Săveni,

Cu bucurie și entuziasm, vă salutăm în această zi minunată în care natura se trezește la viață și ne încântă cu frumoasele ei culorile. Astăzi, în prima zi a lunii martie, sărbătorim începutul unei noi așteptate primăveri, un simbol al regenerării și al speranței.

Primăvara este un moment de reinventare și de renaștere pentru noi toți. Este o perioadă în care natura ne îndeamnă să privim spre viitor cu optimism și să cultivăm în noi simțul recunoștinței pentru frumusețea din jurul nostru.

În acest spirit, Primăria orașului Săveni, reprezentată de domnul primar Relu Petru Tîrzioru, dorește să vă ureze un călduros „Bun venit!” în sezonul primăverii. Să ne bucurăm împreună de razele blânde ale soarelui, de cântecul păsărilor și de florile ce își deschid mugurii într-o explozie de culori.

În această primăvară, să ne strângem cu toții mai aproape ca comunitate și să lucrăm împreună pentru a îmbunătăți orașul nostru și a face din el un loc și mai plăcut și mai prosper pentru toți locuitorii săi.

Să ne asumăm cu responsabilitate misiunea de a proteja mediul înconjurător, de a promova valorile noastre culturale și tradițiile locale și de a sprijini inițiativele care aduc beneficii comunității noastre dragi.

Vă invităm să luați parte la evenimentele și activitățile organizate de Primăria orașului Săveni în această primăvară și să contribuiți la frumusețea și vitalitatea orașului nostru.

Sărbătoriți această primăvară cu inimile deschise și cu gânduri pline de speranță și bucurie!

Cu cele mai bune urări,

Relu Petru Tîrzioru

Primar al orașului Săveni

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare