Saveni Vremea
HomeGAL Valea Baseului de susComuna CoțușcaFestivalul de obiceiuri și tradiții de Anul Nou - Havârna! Ediția I...

Festivalul de obiceiuri și tradiții de Anul Nou – Havârna! Ediția I un regal de emoții în organizarea Școlii Gimnaziale „Ioan Cernat” Havârna!

Un regal de emoției…”Festivalul de obiceiuri și tradiții de Anul Nou – Havârna”, ediția I, organizat de Școala Gimnazială Ioan Cernat Havârna- în cadrul PNRR- reprezentată prin director prof. Roberta Mihalciuc.

Evenimentul desfășurat în data de 29 decembrie a.c. sub forma unei parade a obiceiurilor, datinilor și tradițiilor de Anul Nou și a unui spectacol la Casa de Cultură Havârna a reunit 12 ansambluri, din tot atâtea localități ale județului Botoșani, cu 274 de participanți.

Festivalul de obiceiuri și tradiții de Anul Nou – Havârna. O activitate absolut superbă s-a desfășurat pe 29 decembrie 2023 la Școala Gimnazială “Ioan Cernat” Havârna, în cadrul Programului Național de Reducere a Abandonului Școlar (PNRAS runda 1).

Felicitări doamnei director, profesor Roberta Mihalciuc , care, împreună cu întreaga echipă de cadre didactice ale școlii, în parteneriat cu Primăria comunei Havârna și Societatea Cultural Artistică Arlechin, a oferit momente de bucurie întregii comunități.

Felicitări și directorilor profesori Cristina Luminita Ceica de la Școala Gimnazială “Dimitrie Brândză” Viișoara, Apatachioae Mirela de la Școala Gimnazială Nr.1Hudești, Mihai Cornel de la Liceul Tehnologic Cotusca, care s-au alăturat activității, aducând plus valoare.

Felicitări și coordonatorilor ansamblurilor din orasul #Săveni, comunele #Mileanca#Bălușeni #Concești#Știubieni și #Roșiori, coregraf Narcis Fediuc, pentru frumoasa prestație oferită comunității Havârna, în cadrul proiectului” a declarat doamna Inspector școlar prof. Hrimiuc Galia

Am încheiat ultima activitate din acest an ,,Festivalul de obiceiuri și tradiții de Anul Nou- Havârna”, din cadrul Proiectului PNRAS finanțat prin Programul PNRR.

Acest eveniment a fost gândit și realizat de frumoasa echipa de profesori, personal nedidactic, elevi și părinți ai Școlii Gimnaziale Ioan Cernat Havârna , fără de care activitățile proiectului nu s- ar putea realiza.

Au fost prezente 12 ansambluri, din tot atâtea localități ale județului Botoșani, cu 274 de participanți. Le mulțumim tuturor pentru spectacolul oferit!

Mulțumim colaboratorilor noștri: Primăria Havârna, dna primar Balta Rodica, Căminul Cultural Havârna – dl Roboschi Ionel, SVSU Havârna, Asociația organizatorilor de evenimente Botoșani, Societatea cultural artistica Arlechin-dl Flavius Damean, Centrul județean de voluntariat Botoșani, Restaurantul Central Darabani- dl Strugaru Radu .

Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Botoșani și Dnei Inspector școlar prof. Hrimiuc Galia, care ne-a fost alături și de această dată.

Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim celor prezenți, care au venit în număr mare să se bucure de frumusețea obiceiurilor și tradițiilor alaturi de noi” a declarat doamna Mihalciuc Roberta Carla, director al Școlii Gimnaziale „Ioan Cernat” Havârna.

Mulțumim partenerilor media Glasul Nordului, domnul Vali.

Felicitări tuturor participanților, copiilor în mod deosebit, organizatorilor și partenerilor de proiect!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare