Saveni Vremea
HomeGAL Valea Baseului de susComuna AdășeniÎn prima zi de Crăciun, tinerii voluntari de la CS Unirea Săveni...

În prima zi de Crăciun, tinerii voluntari de la CS Unirea Săveni continuă acțiunea umanitară „Uniți pentru Ariana”!

În prima zi de Crăciun, 25 decembrie, a.c. tinerii voluntari de la CS Unirea Săveni continuă campania umanitară „Uniți pentru Ariana”, în coordonarea doamnelor Gabriela Răducanu și Maria Scutariu. Toți cei care doresc să ajute sunt așteptați la Casa de cultură a orașului Săveni începând cu ora 16.00. Tinerii voluntari vor fi prezenți pe tot parcursul spectacolelor (orele 17.00 – 19.00) susținute în această zi de sărbătoare de marele artist Fuego alias Paul Surugiu. Activitățile sunt sprijinite de domnul primar Relu Petru Tîrzioru și partenerii instituționali ai proiectului. Sărbători binecuvântate tuturor! Crăciun fericit!

Info line: www.saveni7days.ro / www.voluntariatbotosani.ro

Instantanee de la acțiunile realizate până în prezent la Săveni și Negreni:

„În data de 20 decembrie 2023, echipele de handbal fete și băieți-gimnaziu de la Școala Gimnazială Nr.1 Săveni și Școala Gimnazială “Aristotel Crîșmaru ” Drăgușeni au susținut un meci caritabil pentru micuța Ariana, o fetiță din orașul nostru, care a suferit mai multe arsuri în urma unui incendiu și care are nevoie de tratamente de lungă durată.M-a împresionat empatia copiilor și părinților care au venit la sală să susțină această cauză nobilă.

Acest lucru demonstrează că suntem o comunitate unită la bine dar și la greu.
Domnul primar, Relu Tîrzioru nu a așteptat o invitație specială, a citit anunțul și a venit să fie alături de copii , să contribue la acest eveniment caritabil organizat de handbaliști.
Și cea mai mare surpriză a fost pentru handbaliști faptul că nu a venit singur,a venit alături de familia sa ,de fiul său, Tirzioru Adi, căpitanul echipei de Ligă națională, C.S.U.Suceava, pe care handbaliștii noștri îl iubesc foarte mult.
La sfârșitul meciurilor, am profitat de prezența lui Adi și l-am rugat să înmâneze premiile de
“Cel mai bun jucător al anului 2023 ” la fete și la băieți.
Astfel, Ștefania Alupoae a primit distincția de ” Cea mai bună jucătoare a anului” și Luca Darea de “Cel mai bun jucător ” la băieți.
Au fost foarte emoționați de această surpriză și au fost aplaudați de colegii lor și de public.
Mulțumim tuturor celor prezenți,
copii,părinți bunici din Săveni, Drăgușeniși Negreni.
Mulțumim jucătorilor de la Școala Gimnazială Drăgușeni,domnului profesor Gelu Marciuc,care au răspuns invitației noastre și au fost alături de noi și care au jucat foarte frumos, cu multă ambiție și dăruire.
Mulțumesc, Maria Scutariu,care a fost din nou” number one” la organizare , a lăsat totul deoparte și s-a dedicat în exclusivitate în organizarea acestei campanii umanitare și a evenimentului de aseară.
După meci,am înmânat tatălui Arianei suma de bani care a fost strânsă de la meciul caritabil, precum și de la “Târgul de Crăciun ” organizat de elevii clasei a VIIIa de la Școala Gimnazială Nr.2 Negreni.A fost foarte emoționat de gestul copiilor și a tuturor celor care sunt alături de Ariana și le-a mulțumit tuturor. Ne-a spus că Ariana nu mai este intubată și că evoluția ei este bună. Îi dorim sănătate multă Arianei și îi asigurăm pe părinții ei că nu sunt singuri în această luptă și cu siguranță Ariana va fi bine.”

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare