Saveni Vremea
HomeGAL Valea Baseului de susComuna DrăgușeniZilele Comunei Dângeni vor fi sărbătorite prin organizarea celei de a doua...

Zilele Comunei Dângeni vor fi sărbătorite prin organizarea celei de a doua ediții a Festivalului de muzică și dansuri populare ,,Hora Dângeneană” în zilele de 02-03 septembrie 2023!

Primăria comunei Dângeni vă invită în perioada 02-03 septembrie 2023 la a-II a ediție a Festivalului de Folclor „Hora Dângeneană”, un regal folcloric cu ansambluri și artiști din diferite zone ale județului și ale țării, totodată începând cu acest an va fi organizat și concursul ,,Mlădițe Dângenene”.

„Acest festival reprezintă o năzuință a multora dintre oamenii de cultură și iubitori de frumos, dar și de tradiții populare din zona noastră și, de asemenea, reprezintă rezultatul efortului câtorva oameni care au ținut să pună în practică această minunată idee. Astfel, Primăria comunei Dângeni, cu sprijinul unor sponsori generoși, fără să antreneze cheltuieli din bugetul local, organizează în zilele de 02 și 03 septembrie 2022 – a doua ediție a Festivalului „Hora Dângeneană”, a declarat domnul Claudiu Ilaș, primar al comunei Dângeni.

Participarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare