Saveni Vremea
HomeEvenimenteLa Brașov începe cel mai mare turneu juvenil de handbal din România!...

La Brașov începe cel mai mare turneu juvenil de handbal din România! Vezi în ce categorie sunt înscriese echipele de handbal a orașului Săveni!

A noua ediție a Fun Sports Cup, turneu internațional rezervat handbaliștilor juniori organizat de ACS Transilvania Brașov, începe miercuri, 23 august 2023. Ediția din acest an începe cu întrecerile rezervate junioarelor 1 și 2 și juniorilor 2, în perioada 23 – 26 august, pentru ca, în perioada 27-31 august, să vină rândul juniorilor și junioarelor 3 și 4 să intre în arenele FunSports Cup. Conform organizatorilor, fiecare categorie se va bucura de o festivitate de deschidere cu parada echipelor la centrul comercial Coresi, precum și de o seară de dans, întrecerile urmând să se încheie cu festivități de premiere unde, în afara premiilor pentru echipe, vor fi acordate și premii individuale la fiecare categorie de vârstă, pentru MVP, cel mai bun portar și golgheter.

De la Satu Mare la Constanța și de la Iași la Timișoara, din toate colțurile României și din Republica Moldova, de la Chișinău. Echipele de handbal ale orașului Săveni, antrenor, prof. Gabriela Răducanu și coordonator sportiv Maria Scutaru, fac parte din cele 90 de echipe care vor participa la FunSports Cup 2023. Partenerul media, Handbal Mania – www.handbalmania.ro vă va prezenta zilnic imagini și rezultate pe toată durata turneului.

Succes tuturor!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare