Saveni Vremea
HomeEvenimenteVezi unde și când are loc - GALA HANDBALULUI SĂVINEAN! Prezentarea sportivilor...

Vezi unde și când are loc – GALA HANDBALULUI SĂVINEAN! Prezentarea sportivilor începe cu Ioana Hîrtopeanu!

Duminică, 23 iulie 2023 va avea loc la Sala Sporturilor din Săveni

Gala Handbalului Săvinean, este un eveniment susținut de Primăria Orașului Săveni, reprezentată de domnul primar Relu Petru Tîrzioru, parte a proiectului ,,Sport și mișcare pentru toți” ce are ca scop promovarea beneficiilor și valorilor sportului săvinean în rândul tinerei generații.

Așa cum spunea anterior doamna Gabriela Răducanu,antrenor CS Unirea Săveni și profesor la Școala Gimnazială nr.1, Săveni, mulți dintre handbaliștii care au început să joace handbal în echipa reprezentativă a Școlii nr.1 Săveni, au ajuns să joace la nivel înalt, astfel, din orașul Săveni s-au lansat spre marea performanță mai mulți jucători de handbal. Cei care nu au continuat să joace au cariere frumoase în alte domenii. Toți au caractere frumoase și au reușit! Ei pot fi modele demne de urmat pentru generația actuală. În cele ce urmează, până la Gală vor fi prezentaí câțiva dintre aceștia.

Prezentarea sportivilor începe cu Ioana Hîrtopeanu.

Ioana, stângace, a dovedit calități deosebite, fiind interul dreapta al echipei Școlii nr.1 Săveni,echipă cu care a obținut de mai multeori locul I la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. La un meci amical cu CSȘ 1Mai Ploiești, domnul profesor Mircea Anton,atunci și antrenor la lotul național de junioare a remarcat-o și împreună cu Mirabela Cricleviț și Larisa Puhace au fost selectate să joace la CSȘ 1 Mai Ploiești .

2000-2004- JUNIORAT LA C.S.S.1 MAI PLOIEȘTI, cu care a participat la Turnee finale ale Campionatului național de junioare

2001-2006- COMPONENTĂ A LOTULUI NAȚIONAL DE JUNIOARE ȘI TINERET ALE ROMÂNIEI

2004-2005- CSM PLOIEȘTI-DIV.A

2005-2007- DUNĂREA BRĂILA-DIV.A ,LIGA I

2007-2009-CSM PLOIEȘTI, DIV.A,LIGA I

2009-2010- ANNAGENISI VYRONAS-GRECIA-LIGA I

2010-2011-CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ SPE STRAVOLOS-CIPRU-EHF CUP

2011-2012-BADEN HANDBALL -SUEDIA-DIV.A

2012-2014- DOS OLANDA -DIV.A,LIGA I

Ioana a învățat foarte bine,chiar dacă a făcut performanță. A terminat Liceul Economic din Ploiești, iar studiile universitare le-a terminat tot acolo, la Ploiești, în domeniul economic,management.

La interviul pentru manager la MC Donald’ s ,Ioana mi-a spus că a avut un avantaj în obținerea postului pentru că a făcut handbal. Handbalul fiind un sport de echipă i-a dezvoltat calitățile de lider și de a lucra în echipă. Acum ea este căsătorită și locuiește în USA.

Eveniment cu licență Asociația Culturală ARLECHIN, director executiv Flavius Damean.

Info line: www.saveni7days.ro / www.arlechinromania.ro

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare