Saveni Vremea
HomeEvenimenteVezi când va participa echipa de handbal de la CS Unirea Săveni...

Vezi când va participa echipa de handbal de la CS Unirea Săveni la Cupa Moldovei de handbal feminin-junioare!

CUPA MOLDOVEI – EDIȚIA A IV-A
Clubul Sportiv Vicovu de Sus va fi gazda turneului de handbal feminin – junioare în perioada 22-24 martie 2024. Competiția este intitulată ,,Cupa Moldovei” și se află la a IV-a ediție.
Cu această ocazie echipa noastră invită iubitorii sportului din Bucovina și nu numai în Sala Sporturilor din Putna pentru a savura momente de spectacol handbalistic oferite de cele 6 echipe participante. Formațiile care vor lua parte la această importantă competiție sunt : Unirea Săveni, CSM Pașcani, Academia Mihai Roman, CS Vicovu de Sus, Viitorul Berești Tazlău și Dinamic Târgu Frumos. Vor fi trei zile de competiție pline de energie și bucurie pentru copiii și spectatorii prezenți la acest turneu. Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne susțineți, încurajările voastre reprezintă un factor foarte important în dezvoltarea viitoarelor handbaliste. Totodată dorim să mulțumim Primăriei și Consiliului Local Vicovu de Sus pentru contribuția majoră pe care o au în organizarea acestei competiții.
CS Vicovu de Sus urează un călduros BUN VENIT în Vicov tuturor echipelor participante și vă dorim mult succes!” au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Vicovu de Sus.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare