Saveni Vremea
HomeCulturaMărțișor de poveste la Săveni, 2024! Vezi unde și când are loc...

Mărțișor de poveste la Săveni, 2024! Vezi unde și când are loc spectacolul aniversar!

„Mărțișor de Poveste”: O experiență muzical-coregrafică inedită la Centrul Cultural din Săveni

Orașul Săveni, 8 martie 2024 – Într-o atmosferă plină de culoare și încărcată de tradiție, Primăria Orașului Săveni, în colaborare cu Societatea Culturală Arlechin, Școala Gimnazială nr. 1 și Liceul Teoretic “Dr. Mihai Ciucă” din Săveni, vă invită să participați la spectacolul muzical-coregrafic “Mărțișor de Poveste”. Evenimentul va avea loc vineri, 8 martie 2024, în intervalul orar 10:00 – 12:00, la Centrul Cultural din orașul nostru.

“Mărțișor de Poveste” este un spectacol ce îmbină armonios muzica și dansul, aducând în prim plan povestea mărțișorului într-un mod inedit și captivant. Această manifestare culturală este dedicată celebrării Zilei Internaționale a Femeii și marchează începutul primăverii într-un mod special.

Organizatorii acestui eveniment de excepție sunt Primăria Orașului Săveni, reprezentată de domnul primar Relu Petru Tîrzioru, alături de viceprimarul Bogdan Ilie Catru, în colaborare cu Școala Gimnazială nr. 1, Grădinița Nr.4, Liceului Teoretic “Dr. Mihai Ciucă” și Societatea Culturală Arlechin din Săveni. Ne bucurăm să avem alături în acest demers cultural și pe Cercetașii Botoșani, parteneri importanți în realizarea acestui spectacol memorabil.

În cadrul “Mărțișorului de Poveste”, veți avea ocazia să vă bucurați de talentele artistice ale elevilor și cadrelor didactice implicate din cele două instituții de învățământ din Săveni, care vor oferi un spectacol plin de emoție și energie pozitivă.

Vă invităm să fiți alături de noi în această zi specială și să sărbătorim împreună feminitatea, primăvara și tradițiile noastre dragi!

Pentru mai multe informații și detalii suplimentare www.saveni7days.ro

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare