Saveni Vremea
HomeCulturaFii ambasadorul judeţului Botoşani! Alege să te implici!

Fii ambasadorul judeţului Botoşani! Alege să te implici!

Cercetaşii din Centrul local ,,Cutezătorii” Botoșani membri ai Organizației Naționale ,,Cercetașii României” și-au propus ca în perioada 25 martie – 7 aprilie 2023, să se implice în campania de promovare: #𝙁𝙞𝙞_𝙖𝙢𝙗𝙖𝙨𝙖𝙙𝙤𝙧𝙪𝙡_𝙟𝙪𝙙𝙚𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞_𝙩𝙖𝙪! 𝙏𝙖𝙧𝙖𝙢𝙪𝙡 𝙨𝙛𝙞𝙣ţ𝙞𝙡𝙤𝙧 𝘽𝙤𝙩𝙤𝙨𝙖𝙣𝙞. Alge să te implici! Împreună vom reuși să devenim mai buni!

Cercetaşii vă provoacă să fiți activi și implicați!

Cele 10 legi ale cercetaşuluiCercetaşul îşi iubeşte patria sa, România şi pe toţi cei care trăiesc în ea.

Cercetaşul este loial, şi respectă cuvântul dat, nu minte, este curat în gând, în vorbă şi în faptă.Cercetaşul este util şi îşi ajută semenii în orice situaţie; este un prieten pentru toţi şi frate cu toţi cercetaşii.Cercetaşul este econom şi cumpătat, este îngăduitor cu alţii şi sever cu sine; îşi îngrijeşte corpul şi duce o viaţă sănătoasă.Cercetaşul iubeşte şi ocroteşte natura şi este bun cu animalele.Cercetaşul îşi respectă şi ascultă părinţii, şefii şi profesorii şi este disciplinat în tot ceea ce face.Cercetaşul este credincios şi respectă credinţa celorlalţi.Cercetaşul este curajos şi încrezător în puterile sale, vioi şi plin de însufleţire.Cercetaşul iubeşte învăţătura şi la rândul său învață şi pe alţii.Cercetaşul se străduieşte să facă în fiecare zi o faptă bună, oricât de neînsemnată ar părea ea.Vă invităm să vă alăturați cât mai mulți! ⛪️ Un tărâm cu un tezaur cultural unic și nemuritor, pe a cărui meleaguri s-au născut mari personalități ale culturii românești, un pământ binecuvântat de Dumnezeu cu numeroase biserici și mănăstiri, unde au viețuit sfinți și mari duhovnici, județul Botoșani are acum nevoie de implicarea ta, are nevoie de votul tău!Descoperă „Tărâmul Sfinților, Botoșani” și acordă-i𝙑𝙊𝙏𝙐𝙇 tău în competiția „Destinația Anului 2023”, la categoria „Tărâmuri cu istorie și tradiție”!#𝘾𝙪𝙢_𝙫𝙤𝙩𝙚𝙯?✍️ 𝗣𝗮𝘀𝘂𝗹 𝟭: Accesează link-ul: https://www.destinatiaanului.ro/voteaza-destinatia-2023/✍️ 𝗣𝗮𝘀𝘂𝗹 𝟮: Votează „Tărâmul Sfinților, Botoșani” la categoria „Tărâmuri cu istorie și tradiție”‼️* 𝘼𝙩𝙚𝙣𝙩𝙞𝙚! 𝘛𝘳𝘦𝘣𝘶ie 𝘴𝘢 𝘷𝘰𝘵𝘦𝘻𝘪 𝘭𝘢 𝘮𝘪𝘯𝘪𝘮 𝘵𝘳𝘦𝘪 𝘤𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘪𝘪 𝘥𝘪𝘧𝘦𝘳𝘪𝘵𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘦𝘵𝘪𝘵𝘪𝘦, 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢 𝘷𝘰𝘵𝘶𝘭 𝘵𝘢𝘶 𝘴𝘢 𝘥𝘦𝘷𝘪𝘯𝘢 𝘷𝘢𝘭𝘪𝘥!✍️ 𝗣𝗮𝘀𝘂𝗹 𝟯: La finalul paginii de votare, apasă butonul „Confirmă Votul”, după care introdu adresa ta de e-mail și apasă butonul „Trimite Votul”.✍️ 𝗣𝗮𝘀𝘂𝗹 𝟰: Intră pe mail-ul tău și apăsă link-ul „Confirmare Vot”!‼️* 𝘼𝙩𝙚𝙣𝙩𝙞𝙚! 𝘝𝘦𝘳𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢 𝘥𝘢𝘤𝘢 𝘮𝘢𝘪𝘭-𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘧𝘪𝘳𝘮𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘶 𝘢 𝘢𝘫𝘶𝘯𝘴 𝘪𝘯 𝘚𝘗𝘈𝘔!

După confirmarea votului, vei primi un nou e-mail cu mențiunea: „Votul a fost confirmat”!✍️ Îți mulțumim pentru implicarea civică!

𝙅𝙪𝙙𝙚𝙩𝙪𝙡 𝘽𝙤𝙩𝙤𝙨𝙖𝙣𝙞 𝙢𝙚𝙧𝙞𝙩𝙖 𝙨𝙖 𝙛𝙞𝙚 𝙙𝙚𝙨𝙘𝙤𝙥𝙚𝙧𝙞𝙩 𝙨𝙞 𝙖𝙥𝙧𝙚𝙘𝙞𝙖𝙩!

RELATED ARTICLES

Cele mai populare