Saveni Vremea
HomeGAL Valea Baseului de susComuna CoțușcaFestivalul obiceiurilor și tradițiilor de Anul Nou la Havârna! Vezi ce ansambluri...

Festivalul obiceiurilor și tradițiilor de Anul Nou la Havârna! Vezi ce ansambluri din județul Botoșani participă la activitatea cultural comunitară realizată în proiectul – Prevenirea abandonului școlar la Havârna!

Școala Gimnazială Ioan Cernat Havârna, reprezentată de doamna director Mihalciuc Roberta Carla, în cadrul proiectului – Prevenirea abandonului școlar la Havârna, cuprins în Schema de Granturi Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar parte a Planului Național pentru Redresare și Reziliență al României (PNRR), realizează în perioada 25 noiembrie – 29 decembrie 2023, activitatea cultural comunitară intitulată generic Festivalul obiceiurilor și tradițiilor de Anul Nou – Havârna, cu desfășurare sub forma unei parade a obiceiurilor și tradițiilor de Anul Nou și a unui spectacol de gală, unde ansambluri folclorice din județul Botoșani, din localitățile, Săveni, Vârfu Câmpului, Bălușeni, Coțușca, Corlăteni, Manoleasa, Mileanca, Roșiori, Havârna, Concești, Viișoara, și alte localități ce urmează să se alăture, vor prezenta ținute și momente de teatru popular specifice arealului de unde vin fiecare. Un aport semnificativ în crearea și asigurarea unui cadru optim de manifestare a participanților îl aduc partenerii proiectului, Primăria Comunei Havârna, Centrul Județean de Voluntariat Botoșani, Asociația Culturală ARLECHIN Botoșani și Asociația Județeană a Organizatorilor de Evenimente Botoșani.

Info line: www.saveni7days.ro / www.voluntariatbotosani.ro

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare