Saveni Vremea
HomeEvenimenteAcademia de gimnastică Săveni! Mișcare și sport pentru toți alături de antrenorul...

Academia de gimnastică Săveni! Mișcare și sport pentru toți alături de antrenorul Adrian Bucur, participant la Jocurile Olimpice de la Beijing! Vezi când au loc preselecțiile grupele noi de gimnastică!

În atenţia tuturor celor care iubesc sportul!

Orașul Săveni, în cadrul programului anual ,,Mișcare și sport pentru toți”, pune bazele unui nou proiect Academia de gimnastică ,,Unirea” Săveni. Urmare demersurilor realizate de domnul Relu Petru Tîrzioru, primar al Orașului Săveni, echipa de antrenori de performanță sportivă, se mărește prin aducerea ca antrenor a marelui gimnast Adrian Bucur, antrenor, arbitru național, nivel 1 și multiplu campion național. Adrian Bucur, a început sportul de performanță în 1992 la Tg. Mureș, în 1999 a fost selectat la Lotul Național de Juniori la Reșița, a participat în anul 2002 la Campionatele Europene de Juniori de la Patras, Grecia, în anul 2003 a fost selectat în Lotul Național de Seniori la București, a participat în 2008 la Jocurile Olimpice de la Beijing, China, în anul 2010 a participat în cadrul Campionatelor Europene de la Birmingham, Anglia, a fost antrenor la CSA Steaua București, categoria de performanță în perioada 2013-2022.

Preselecțiile și înscrierile, la prima serie de cursuri – pentru copii, elevi și tineri care doresc să practice gimnastica ritmică și aerobică – se vor desfășura în perioada 01 februarie – 15 martie 2023, atât la Complexul Sportiv Săveni, cât și la nivelul unităților de învățământ din Săveni și localitățile din proximitate Vlăsinești, Hănești, Avrămeni, Mileanca, Coțușca, Viișoara, Mitoc, Manoleasa, Mihălășeni, Dobârceni, Dângeni, Drăgușeni, Ungureni, Mihai Viteazu, Știubeni, Vorniceni.

Proiectul este sprijinit de Federația Română de Gimnastică, Comitetului Olimpic și Sportiv Român și are ca parteneri locali Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Clubul Sportiv Botoșani, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, Asociația Județeană ,,Sportul pentru toți” Botoșani, Liceul Teoretic “Dr. Mihai Ciucă”, Școala Gimnazială Nr.1, Săveni, Asociația ,,Arlechin” și Fundația Județeană pentru Tineret Botoșani.

Detalii suplimentare: email saveni7days@gmail.com / telefon 0741510849 / site: www.saveni7days.ro

Sursa foto: AGERPRES

RELATED ARTICLES

Cele mai populare