Saveni Vremea
HomeGAL Valea Baseului de susPrimăria orașului Săveni, reprezentată de domnul primar Relu Petru Tîrzioru vă urează...

Primăria orașului Săveni, reprezentată de domnul primar Relu Petru Tîrzioru vă urează Sărbători Pascale binecuvântate cu Lumina Învierii şi numai clipe minunate alături de cei dragi!

 

Dragi cetățeni și prieteni ai orașului Săveni,

Primăria orașului Săveni, reprezentată de domnul primar Relu Petru Tîrzioru vă urează Sărbători Pascale binecuvântate cu Lumina Învierii şi numai clipe minunate alături de cei dragi!

Odată cu sosirea Sărbătorilor Pascale, ne aflăm în fața unei ocazii deosebite de a celebra credința, speranța și renașterea. În această perioadă plină de semnificație, dorim să transmitem cele mai sincere și cordiale urări de bine din partea Primăriei, reprezentată de domnul primar Relu Petru Tîrzioru, și a întregii echipe administrative.

Sărbătorile Pascale aduc cu sine un prilej de reflecție și recunoștință pentru bucuriile și darurile vieții. Ne strângem în jurul familiei și al celor dragi, împărtășind momente de comuniune și solidaritate. Într-un spirit de înțelegere și toleranță, să deschidem ușile inimilor noastre către cei aflați în nevoie și să oferim ajutorul nostru celor care au nevoie de sprijin, astfel vă îndemnăm să cultivăm valorile înalte ale întrajutorării și compasiunii, aducând astfel lumină și căldură în viețile celor din jur.

Fie ca această sărbătoare să vă aducă bucurie, pace și speranță în sufletele voastre, iar lumina Învierii să ne călăuzească pașii pe drumul vieții și în tot ceea ce urmează a fi realizat.

Vă dorim sărbători fericite și binecuvântate alături de cei dragi, iar casele voastre să fie pline de armonie și voie bună!

Sărbători Luminate întregii comunități și prietenilor acesteia!

Hristos a Înviat!

Cu dragoste, prețuire și respect,

Echipa Primăriei Orașului Săveni

Primar, Relu Petru Tîrzioru

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare