Saveni Vremea
HomeEvenimenteDiscoteca copiilor și adolescenților la Săveni! Vezi când începe noul sezon de...

Discoteca copiilor și adolescenților la Săveni! Vezi când începe noul sezon de distracție pentru tânăra generație de copii și adolescenți!

Un nou sezon estival începe la Săveni cu discoteca copiilor și adolescenților! Vino și participă alături de prietenii tăi la petreceri tematice, spectacole, concursuri, tombola copiilor, ateliere de muzică, dans, face painting și alte surprize estivale, alături de invitați speciali, personaje şi eroii preferaţi de copii!

Stadionul și întreg Complexul Sportiv Săveni vor fi locul unde copiii și adolescenții din orașul Săveni și localitățile din zonă sunt invitați în această  vară să se distreze și să petreacă timpul prin dans, muzică și jocuri în aer liber. 

Discoteca estivală pentru copii și adolescenți este organizată în fiecare sâmbătă din lunile de vară ,,Cu toții știm cât de important este ca un copil, un adolescent, un tânăr să beneficieze de condiții de afirmare și dezvoltare personală care să le pună în valoare calitățile, să-i ajute să se cunoască, să relaționeze și să participe la activități specifice vârstei lor. Prin realizarea acestui proiect se evidențiează implicarea participativă și activă a reprezentanților administrației publice și a comunității locale la acțiunile socio-culturale. Astfel, se creează și se asigură un cadru de socializare și petrecere a timpului liber într-un mod organizat și benefic pentru toți copiii, adolescenții și tinerii din orașul Săveni și localitățile din această zonă a județului Botoșani. Mi-am propus, alături de toți consilierii locali și angajații primăriei orașului Săveni, să inițiem programe de investiții și dezvoltare care să contribuie în mod real la îmbunătățirea calității vieții pentru tânăra generație și întreaga comunitate” a declarat domnul Relu Petru Tîrzioru, primar al orașului Săveni.

Cei mici și cei mari, alături de părinții și bunicii care îi vor însoți, se vor distra și bucura de această inițiativă în fiecare week-end. În cadrul discotecii vor fi organizate petreceri tematice, spectacole, concursuri, tombola copiilor, ateliere de muzică, dans, face painting și alte surprize estivale, alături de invitați speciali, personaje şi eroii preferaţi de copii! ,,Indiferent de vârstă, copiii caută să se distreze și să profite de timpul liber. Sunt curioși și întotdeauna pregătiți să încerce noi jocuri în aer liber. Dansul, muzica și voia bună specifice vârstei sunt complementare nevoii lor de afirmare și socializare. Nouă, celor mari, nu ne rămâne decât să-i încurajăm să fie autentici și să se manifeste într-un mod cât mai creativ” a declarat Flavius Damean, CEO, director executiv Societatea cultural-artistică ,,Arlechin” Botoșani.

Parteneri proiect: Școala Gimnazială Nr.1, Săveni, Casa de cultură Săveni, Academia de arte ,,Sammy Lerner”, Săveni, Societatea Culturală ,,Arlechin”, Unik land Botoșani, Fundația Județeană pentru Tineret Botoșani și Centrul Județean de Voluntariat Botoșani – Liga Voluntarilor Săveni.

Info line: www.primariasaveni.ro / www.saveni7days.ro / http://www.arlechinromania.ro

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare